In mijn dagelijkse leven ben ik leraar op het voortgezet onderwijs. Hier haal ik veel energie en voldoening uit. Daarnaast vind ik het belangrijk om gezond te leven en voldoende te bewegen. De afgelopen twee jaar hebben in het teken gestaan van het afronden van mijn master studie. Hier ging de nodige stress en slechte eetgewoontes bij gepaard. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er langzaamaan een paar kilootjes (lees: veel, óók goed) aankwamen. Sinds september 2016 heb ik mijn gezonde levensstijl weer weten te herpakken door te starten met het verlagen van mijn stress levels door middel van yoga, op de fiets naar mijn werk te gaan, lekker te sporten en door gezond te eten met hier en daar ook wat ongezonds (hehehe). Gestaag maar traag gaan de kilo’s er nu weer af! Jippie!

 

Buiten het bijhouden van een gezonde levensstijl om houd ik heel erg van eten. De puurheid van ingrediënten is iets moois om mee te werken. Ik kook nooit uit pakjes of zakjes en maak bijna alles zelf. Ik reis graag en kan in andere landen intens genieten van nieuwe geuren, smaken en structuren. Jammer genoeg ben ik een eetheld op sokken. De sprinkhanen passeren bij mij dus niet de revue, maar niet getreurd: heel veel andere dingen wel!

 

Latest posts

Good things will happen, bad things will happen too ...

Muziek is soms voedsel voor de ziel. ‘I stare at my reflection in the mirror. Why am I doing this […]

Read More

Terug naar de kern.

Lekker fietsen, een metaforisch verhaal 🙂 Soms zijn er van die momenten, waarop mijn brein overuren maakt. Daarom is het […]

Read More