Een ei hoort erbij!

Hoera! Weer een ei liefhebber erbij! Een ei is energie! Een ei is eiwit! Een ei is liefde!

Hoewel ik geen achtergrond heb in de voeding kan ik toch wel stellen dat eiwit een van de macronutriënten is die het lichaam nodig heeft. Eiwitten zijn fantastisch, want ze geven lang een verzadigd en vol gevoel en helpen je spieren bij het herstellen na een zware work-out. Ik zeg dus: hulde aan het ei! Ik ben dol op ei. Gebakken ei, spiegelei, roerei, groenteomelet, pannenkoek, muffins: you name it, het kan met ei! In deze rubriek vind je al mijn gerechten gemaakt met dit uitzonderlijke wonderlijke ei! Fijn als ontbijt of na een goede training.

 

Latest posts

Loemp-ei-ja!

Gezond eten struggles Op zaterdag ga ik zeer regelmatig naar de markt. Naast alle lekkere en gezonde verse groente, fruit, […]

Read More

M U G C A K E ! !

Op zaterdagochtend ga ik altijd naar mijn sportclubje. Go Move It! heet het en moven moeten we zeker! Het is […]

Read More

Omelet met champignons

Een van de favoriete ontbijtjes van mijn vriend: een omelet met champignons! Men neme: 3 eieren half bakje champignons teentje […]

Read More